ΑΕΚ

Μοράις: "Τα παιχνίδια τελειώνουν στο 90ό λεπτό"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Μοράις εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' τη νίκη και την εμφάνιση της ΑΕΚ επί του Πλατανιά, ενώ συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για τη βελτίωση που παρουσίασαν οι "κιτρινόμαυροι" σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Η ΑΕΚ τα "χρειάστηκε" απέναντι στον μαχητικό Πλατανιά για 77 λεπτά, όμως τελικά μετέτρεψε σε θρίαμβο την αναμέτρηση, αφού επικράτησε με 3-0. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις μίλησε στην κάμερα της NOVA και εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για τη βελτίωση που παρουσίασαν οι "κιτρινόμαυροι" σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

"Τα παιχνίδια τελειώνουν στο 90'. Οι αντίπαλοί μας ήταν δυνατοί. Είμαι πολύ χαρούμενος απ' τη δουλειά που έκαναν οι παίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα βελτιώνεται και οι παίκτες προσπαθούν να προσαρμοστούν σε αυτά που τους ζητάω. Είμαστε χαρούμενοι γιατί παίξαμε καλύτερα απ' τα προηγούμενα παιχνίδια", δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Λαμπάδα" στον Μάνταλο, η ΑΕΚ 3-0 τον Πλατανιά
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ