ΑΕΚ

Μόντσι: "Υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Πόνσε, όχι κάτι οριστικό"

Roma sports director Ramon Rodriguez Verdejo, known as Monchi, talks to journalist during a press conference, at the foreign press association headquarters, in Rome, Wednesday, March 28, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma sports director Ramon Rodriguez Verdejo, known as Monchi, talks to journalist during a press conference, at the foreign press association headquarters, in Rome, Wednesday, March 28, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, παραδέχεται στο Sport24.gr το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Εσεκιέλ Πόνσε, ωστόσο τονίζει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη.

Την περίπτωση του Εσεκιέλ Πόνσε παλεύει να κλείσει άμεσα η ΑΕΚ, αποκτώντας τον παίκτη δανεικό από την Ρόμα. Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον τεχνικό διευθυντή των "τζαλορόσι", Μόντσι, ο οποίος παραδέχθηκε το "κιτρινόμαυρο" ενδιαφέρον. Ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη ακόμη.

"Δεν μου αρέσει να μιλώ για υποθέσεις, για τις οποίες δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη όπως αυτή. Αλλά, ναι είναι αλήθεια υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον παίκτη μας", υποστήριξε ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής στο Sport24.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος Αργεντινός επιθετικός ανήκει στη Ρόμα και στο τέλος της σεζόν επέστρεψε από δανεισμό στη Λιλ. Οι "τζαλορόσι" θέλουν να συνεχίσουν να παραχωρήσουν δανεικό τον Πόνσε και στην ΑΕΚ θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Photo credits: AP Photo/Nabor Goulart

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ