ΑΕΚ

Μόνο Κρισάντους για την επίθεση της ΑΕΚ

Μόνο Κρισάντους για την επίθεση της ΑΕΚ
Κρισάντους INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί σήμερα (28/10) στα Πηγάδια με την Ξάνθη με έναν και μοναδικό καθαρόαιμο επιθετικό, τον Μακόλεϊ Κρισάντους.

Ο τραυματισμός του Χρήστου Αραβίδη έφερε "πονοκέφαλο" στους ανθρώπους της Ένωσης, καθώς μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος μάλιστα μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας.

Ο Τζεμπούρ βρίσκεται σταθερά εκτός και το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν πραγματοποίησε άλλη μεταγραφή για τη συγκεκριμένη θέση την έχει κάνει να μην έχει εναλλακτική λύση για τον αγώνα του Κυπέλλου.

Μοναδικός επιθετικός που υπάρχει πίσω από τον Κρισάντους είναι ο νεαρός Βλαχομήτρος, ο οποίος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα ματς που έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα μέχρι στιγμής, έχοντας σκοράρει αρκετές φορές, ωστόσο σε καμία περίπτωση οι υπεύθυνοι δεν μπορούν να στηριχθούν μόνο πάνω σε ένα νέο και άπειρο ποδοσφαιριστή.

Αυτό που ευελπιστούν άπαντες είναι ο Αραβίδης να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να καταφέρει να αγωνιστεί κανονικά με τον Παναθηναϊκό. Στα υπόψιν υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Βάργκας, που είχε τοποθετηθεί κάποιες φορές στην κορυφή της επίθεσης από τον Δέλλα, ωστόσο η απόδοσή του φανέρωνε ότι δεν μπορούσε να πιάσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ