ΑΕΚ

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Ντούσκο

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Ντούσκο
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος για την πρόκριση εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σημειώνοντας ότι η ΑΕΚ απέκλεισε τη Νταντί παίζοντας δύο παιχνίδια... εκτός έδρας.

Στην πρόκριση στάθηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού και οι Ντιόπ, Μάκος και Γιάχιτς οι οποίοι αναφέρθηκαν και στον Κυριακάτικο αγώνα με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς:

" Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο να το χάσουμε! Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε και καλές στιγμές που μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ παραπάνω, για να είναι στο δεύτερο ημίχρονο πιο εύκολα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος πήγε μπροστά. δεν είχε τίποτα να χάσει. Πέτυχε γκολ και τα τελευταία λεπτά ήταν δύσκολα για μας. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Πολλά λάθη, πολλά φάουλ. Εμείς δημιουργήσαμε την πίεση. Μετά από όλα αυτά που ζήσαμε τις τελευταίες δύο ημέρες και σήμερα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου παρά τα προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε το πρόβλημα με τον Λύμπε, γνωστό είναι το Δέλλα και όλα αυτά δημιούργησαν πρόβλημα στο παιχνίδι. Παίξαμε δύο παιχνίδια... εκτός έδρας. Σήμερα είχαμε τους οπαδούς της Ντάντι που φώναζαν 90λεπτά και βοήθησαν. Εμείς δεν είχαμε κανέναν"

Πάπα Μπούμπα Ντιόπ : " Η ομάδα χρειαζόταν την πρόκριση και έπαιξε γι' αυτήν. Είμαστε ευχαριστημένοι που την πήραμε. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η κούραση και γι' αυτό χαλαρώσαμε πιστεύοντας πως είχαμε προκριθεί. Με το γκολ που δεχτήκαμε αφυπνιστήκαμε και διατηρήσαμε το αποτέλεσμα.

Πρέπει να διαχωρίσουμε τις υποχρεώσεις μας στο Europa League από αυτές του πρωταθλήματος. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την Κέρκυρα. Δεν ήταν εύκολο για μας να παίζουμε σε άδειο γήπεδο"

Γρηγόρης Μάκος: " Η σημερινή εμφάνιση δεν ήταν μέτρια. Ήταν κακή. Επηρεαστήκαμε από την εικόνα του πρώτου αγώνα και θεωρήσαμε ότι ήταν εύκολο παιχνίδι. Αυτό όμως που μετράει τώρα είναι η πρόκριση. Θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι για την έναρξη του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα"

Γιάχιτς: " Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά πιστεύω ότι δίκαια πήραμε την πρόκριση γιατί δείξαμε και στα δύο παιχνίδια ότι ήμασταν καλύτεροι. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο της Κυριακής"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ