ΑΕΚ

Μικρή ένταση με οπαδούς της ΑΕΚ στο "Μακεδονία"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μικρή ένταση δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" με οπαδούς της ΑΕΚ, των οποίων η πτήση για τη Βιέννη ματαιώθηκε λόγω απεργίας προσωπικού της εταιρίας.

Περισσότεροι από δυο χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθούν την Πέμπτη (7/12) στη Βιέννη για το παιχνίδι με την Αούστρια. Ωστόσο εκείνοι που είχαν κλείσει εισιτήριο για να ταξιδέψουν με πτήση της Air Austria την Τετάρτη (6/12) από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, θα υποστούν μια μικρή ταλαιπωρία.

Λόγω απεργίας του προσωπικού της αεροπορικής εταιρίας, η πτήση ματαιώθηκε. Και έτσι περίπου 15 (σύμφωνα με πηγές από το αεροδρόμιο) ή πολύ περισσότεροι, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η ΠΑΕ, εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα δημιουργήθηκε και μια μικρή ένταση, καθώς αρχικά δεν υπήρχε καμία ενημέρωση επισήμως από την εταιρία. Ωστόσο γίνονται προσπάθειες, ακόμα και με παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ, να λυθεί το θέμα.

Κάποιοι θα ταξιδέψουν ήδη από απόψε για τη Βιέννη μ' άλλη εταιρία. Ενώ κάποιοι άλλοι θα διανυκτερεύσουν με έξοδα της αεροπορικής εταιρίας στην Θεσσαλονίκη και θα αναχωρήσουν αύριο για την Αυστρία.

Ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση για όσους θα πρέπει να ταξιδέψουν αύριο μ' άλλη εταιρία. Και αυτό διότι οι διαθέσιμες αυριανές πτήσεις, έχουν ώρα άφιξης στη Βιέννη, που δεν εξυπηρετεί τον κόσμο, προκειμένου να φτάσει εγκαίρως στο γήπεδο για να προλάβει το ματς. Συνεχίζονται μεν οι πιέσεις και από την ΑΕΚ, αλλά ακόμα λύση δεν έχει βρεθεί. Και θα είναι και δύσκολο να βρεθεί, για όσους τελικά δεν ταξιδέψουν την Τετάρτη το βράδυ για Βιέννη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ