ΑΕΚ

Μίδας Μάνταλος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι με τις βαλίτσες στο χέρι με προορισμό το Ντουμπάι, όπου τον περιμένει ένα μυθικό για τα δεδομένα της εποχής αλλά και της προσωπικής περιπέτειάς του στο παρελθόν συμβόλαιο με την Αλ Νασρ.

Ο απογαλακτισμός της ΑΕΚ από τον Πέτρο Μάνταλο δεν ήταν μία εύκολη απόφαση ούτε πρόκειται για μία απλή υπόθεση. Ήταν αρκετές οι φορές που ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε αρνηθεί πιο συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις για τον αρχηγό της ΑΕΚ, όμως αυτή ήταν η μία που δεν μπορούσε να αποκρούσει.

Τα 4.3 που ενδέχεται να γίνουν και 4.5 εκατομμύρια ευρώ για την ΑΕΚ εφόσον επιτευχθούν κάποιοι στόχοι του Μάνταλου στην Αλ Νασρ και συνδυαστούν με επιτυχίες της επόμενης ομάδας του, δεν είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει προταθεί στην Ένωση, για τον τέως πλέον αρχηγό της. Όμως αφενός η συγκυρία του κορονοιού και η κατάσταση που διεθνώς έχει επιβάλλει αυτή στο ποδόσφαιρο την καθιστά πιο συμφέρουσα συγκριτικά με τις προηγούμενες, καθώς όλες οι ομάδες είναι διστακτικές και όποιος έχει ρευστότητα μπορεί να πετύχει αυτή την περίοδο περισσότερα πράγματα από ότι θα μπορούσε σε προηγούμενες.

Αφετέρου, ήταν τέτοια η πρόταση της Αλ Νασρ προς τον Μάνταλο που ειδικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο άνθρωπος δηλαδή που τον επέλεξε για να ηγηθεί στην προσπάθεια της ΑΕΚ με το κωδικό όνομα " ερχόμαστε", δεν θα μπορούσε να της γίνει εμπόδιο. Ως γνωστόν, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έχει ισχυρό δέσιμο με τον διεθνή μέσο για αυτό και τα χρήματα που προσφέρθηκαν σε εκείνον ήταν για τον Μελισσανίδη ένας εξίσου ισχυρός λόγος να δώσει τη συγκατάθεσή του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Στην Αλ Νασρ, ο Μάνταλος θα έχει τη δυνατότητα να εισπράττει από 1.3 έως 1.8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Στη χειρότερη δηλαδή των περιπτώσεων θα έχει πάγια αύξηση 700 χιλιάδων ευρώ ετησίως συγκριτικά με τα χρήματα που θα έπαιρνε στην ΑΕΚ (600.000 ευρώ), ενώ στην καλύτερη όλων, θα δει τον τραπεζικό λογαριασμό του να φουσκώνει κατά 1.8 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος!

Το συμβόλαιο που ο Μάνταλος εξασφαλίζει στην Αραβία, είναι μυθικό για τα δεδομένα ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή όποιος βγαίνει για πρώτη φορά από τα ελληνικά σύνορα για να αγωνιστεί στο εξωτερικό διανύοντας το 30ο έτος της ηλικίας του και κουβαλώντας ένα ιδιαίτερα βεβαρημένο ιατρικό παρελθόν, καθώς ασχέτως με το γεγονός ότι παρουσιάζεται πολύ δυνατός και σπανίως απουσίαζε από παιχνίδια της ΑΕΚ, το γεγονός ότι έχει υποβληθεί δύο φορές σε επέμβαση συρραφής χιαστί συνδέσμων στα γόνατά του, δεν παύει να αποτελεί ένα αποτρεπτικό γεγονός για άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες.

Στη συμφωνία που έχει συνάψει και τις επόμενες μέρες μεταβαίνοντας στο Ντουμπάι, θα υπογράψει με την Αλ Νασρ, προβλέπονται πάγιες αποδοχές 1.3 εκατομμυρίων ευρώ και προσωπικά/ομαδικά μπόνους επίτευξης στόχων. Από γκολ, ασίστ και συμμετοχές έως κατακτήσεις τίτλων ή προνομιούχων θέσεων από την ομάδα στην οποία πλέον θα ανήκει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ