Μια βόλτα από το σκάφος

Μια βόλτα από το σκάφος

Το Sport24.gr άνοιξε την ιστορία, την για πρώτη φορά πραγματική ιστορία ΑΕΚ – Σκόκο από τότε που έφυγε. Έδωσε και τη συνέχεια για τις προϋποθέσεις. Και καταπιάνεται με τη βόλτα που θα περάσει από το σκάφος του Μελισσανίδη ο μάνατζερ του Αργεντινού.

Έρχεται στην Ελλάδα ο Φαμπιάν Σολντίνι. Το κάνει κάθε χρόνο ο ατζέντης του Νάτσο Σκόκο επειδή γουστάρει τις κρουαζιέρες στα νησιά. Αλλά φέτος, θα περάσει και μια βόλτα από το σκάφος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Υπάρχει λόγος να το κάνει.

Όπως έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, η υπόθεση της επιστροφής του Αργεντινού στην ΑΕΚ είναι πιο πραγματική και κοντινή στην πραγματικότητα από ποτέ.

Το Sport24.gr είχε γράψει για το αμφίδρομο ενδιαφέρον επαναπροσέγγισης των δύο πλευρών. Ο Σκόκο δεν περνάει καλά στη Νιούελς και στα 32 του το σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Ευρώπη. Προσέξτε, στην Ευρώπη, όχι απαραίτητα στην Ελλάδα. Έγραψε σχετικά:

"Είναι διαχρονικά αποδεδειγμένο πως οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, αλλά ενίοτε λοξοδρομούν και προς την… ΑΕΚ. Ειδικά μάλιστα, όταν η… σπίθα και από τις δυο πλευρές, παραμένει ζωντανή. Όπως γίνεται με την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο. Είναι κοινό μυστικό εδώ και δυο χρόνια, πως η ΑΕΚ ρίχνει συνεχώς κλεφτές ματιές προς την μεριά του Αργεντινού.

Μέχρι και τώρα, για τον Σκόκο δεν υπήρχε ζήτημα αποχώρησης από τη Νιούελς. Αν όμως τεθεί και με δεδομένη και την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, προφανώς το συμβόλαιο που υπάρχει, δεν θα είναι εμπόδιο. Το θέμα είναι η επιλογή που θα κάνει ο Σκόκο, αν και εφόσον το αποφασίσει να φύγει.

Η Ελλάδα και η ΑΕΚ, είναι πάντα στο μυαλό του Αργεντινού. Ήταν η μόνη ομάδα, πλην Νιουέλς, με την οποία δημιούργησε δέσιμο. Ενώ στην Αθήνα, πέρασε πολύ καλά και ο ίδιος και η οικογένεια του".

Ο Sport24.gr το πήγε ένα βήμα παρακάτω, προβάλλοντας τις παραμέτρους που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια ομολογουμένως αναπάντεχη συμφωνία.

Έγραψε σχετικά:

"Ο αγαπημένος των ΑΕΚτζήδων "υδραυλικός", παρουσιάζεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο ως βασικός στόχος της Ένωσης. Αυτή τη φορά, το θέμα είναι πιο αληθές και σοβαρό από κάθε άλλη (θα θυμάστε ότι προσωπικά, το "έκαιγα" συνεχώς όλες τις προηγούμενες αναφορές), πάντοτε όμως σε μία πολύ συγκεκριμένη βάση: Ο Σκόκο για να επιστρέψει στην Ένωση, θα πρέπει να μείνει ελεύθερος.

Είναι επιτεύξιμη αυτή η συνθήκη; Με τα χρήματα που του χρωστούν, ναι, είναι εφικτή ακόμα και εντός της εβδομάδας, εφόσον ο Σκόκο το αποφασίσει. Το "δέσιμο" με τη Νιούελς, την ομάδα που αγαπά και τον ανέδειξε, ήταν αυτό που τον απέτρεψε από το να το επιχειρήσει σε πολλές περιπτώσεις κατά το παρελθόν. Ωστόσο το γυαλί έχει ραγίσει με τη διοίκηση της ομάδας και ο Αργεντινός το σκέφτεται πλέον σοβαρά.

Από εκεί και πέρα, θα παίξει ρόλο αν στα 32 του θα πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ισχύει όμως ότι η ΑΕΚ παρακολουθεί την περίπτωση, είναι σε επαφή με τον ατζέντη του και έχει ήδη μεταφέρει προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή την επιθυμία της να υπάρξει γόνιμη συζήτηση, εφόσον ο Σκόκο βάλει το μυαλό του να δουλέψει στη διαδικασία της επιστροφής.

Τίποτα παραπάνω δεν ισχύει αυτή τη στιγμή, ούτε ασφαλώς υπάρχει συμφωνία όπως διαχέεται ως φήμη στα Social Media. Ωστόσο αν μείνει ελεύθερος, η υπόθεση θα πάρει γρήγορη (ανα)τροπή".

Είναι μια υπόθεση πιο ανοιχτή από ποτέ. Για τη οποία έχετε διαβάσει όλες τις αλήθειες και παραμέτρους από το Sport24.gr. Θα υπάρξει και συνέχεια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ίδιος τόπος, διαφορετική... φιλοσοφία
Μαντούκα: "Χρειάζεται ποιοτικές λύσεις η ΑΕΚ, αξίζει να βγει στο Champions League"
Free Tasos
Αραούχο, Σκόκο και λοιποί
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24