ΑΕΚ

Μια συνάντηση με πολλές ιδιαιτερότητες

Μια συνάντηση με πολλές ιδιαιτερότητες
ΑΕΚ γήπεδο Νέα Φιλαδέλφεια INTIME SPORTS

Η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον υπουργό ΠΑΠΕΝ Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα του γηπέδου έχει ουκ ολίγες… ιδιαιτερότητες. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Πριν καν συμπληρωθούν δυο 24ώρα από την συνάντηση που έκαναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στην Περιφέρεια Αττικής για το θέμα της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, σήμερα (15/10) στις 12.00 υπάρχει ραντεβού στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης. Το αντικείμενο, που είναι το έργο, παραμένει ίδιο.

Όμως η αλήθεια είναι πως η σημερινή συνάντηση με τον υπουργό ΠΑΠΕΝ Πάνο Σκουρλέτη, αλλά και με τον Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, έχει ουκ ολίγες… ιδιαιτερότητες. Το Sport24.grτις αναλύει.

Καταρχήν υπάρχει μια πολύ σημαντική και ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στη συνάντηση της περασμένης Τρίτης στην Περιφέρεια και αυτή που θα γίνει στο ΥΠΑΠΕΝ. Το ραντεβού με τη Ρένα Δούρου, το είχε ζητήσει η πλευρά της ΑΕΚ. Την σημερινή συνάντηση, την έχει επιδιώξει ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας. Προφανώς και στην ΑΕΚ είχαν την δυνατότητα να αρνηθούν, καθώς διατηρούν τις επιφυλάξεις τους ως προς τις πρωτοβουλίες που παίρνει ο Άρης Βασιλόπουλος, με δεδομένη την στάση που κρατά όλο αυτό το διάστημα.

Όμως από την άλλη μεριά, είναι αποφασισμένοι να κινηθούν απολύτως θεσμικά. Και από την στιγμή που και ο υπουργός ΠΑΠΕΝ έκρινε πως ήταν σκόπιμο να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση, στην ΑΕΚ δεν είχαν λόγο να αρνηθούν. Μάλιστα, στο υπουργείο θα πάει ακριβώς η ίδια «ομάδα», που πήγε και στη συνάντηση με την Περιφερειάρχη. Δηλαδή και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ως αντιπρόεδρος της Δικέφαλος 1924 αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης και ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Παρών επίσης θα είναι και στη σημερινή συνάντηση, ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου του νέου γηπέδου Δημήτρης Ανδριόπουλος, με τους συνεργάτες του και τους ογκώδεις φακέλους τους. Και αυτό διότι η πλευρά της ΑΕΚ θέλει να είναι απολύτως έτοιμη και με τα πλήρη στοιχεία, προκειμένου να δώσει όποιες απαντήσεις χρειαστούν.

Το πρώτο τετ α τετ

Πάντως, μια σημαντική παράμετρος του σημερινού ραντεβού στο ΥΠΑΠΕΝ, είναι η πρώτη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας. Από τότε που εξελέγη ο Άρης Βασιλόπουλος, έχουν γίνει πολλά και διάφορα πάνω στο ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Αλλά σήμερα θα είναι η πρώτη φορά που έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο ο Μελισσανίδης με τον Δήμαρχο.

Και τόσο η στάση και η αντίδραση των δυο πλευρών, όσο και αυτά που θα ειπωθούν είτε στο πλαίσιο της τριμερούς αυτής συνάντησης, είτε στο περιθώριο της, έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Πάντως πάγια θέση της μεριάς της ΑΕΚ, που δεν έχει αλλάξει, είναι να καταστεί σαφές και στον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως και σ’ όλους τους φορείς, πως το έργο του νέου γηπέδου είναι απολύτως «θωρακισμένο» νομικά. Περίπου δηλαδή, αυτό που είπε ο Μελισσανίδης στην Περιφερειάρχη Αττικής. « Εχουμε με το μέρος μας το δίκιο και το νόμο».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ