ΑΕΚ

Μια προπόνηση σαν… διπλή

Μια προπόνηση σαν… διπλή
INTIME SPORTS

Μπορεί ο Γκουστάβο Πογέτ να μην έβαλε σήμερα (4/11) στους παίκτες της ΑΕΚ διπλή προπόνηση όπως το σχεδίαζε αρχικά. Όμως η μια έμοιαζε σαν… δυο

Όποιος από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ χαμογέλασε με ανακούφιση χθες (3/11) όταν πληροφορήθηκε πως δεν θα υλοποιηθεί προς το παρόν η σκέψη του Γκουστάβο Πογέτ για διπλή προπόνηση, μάλλον σήμερα(4/11) θα πρέπει να το μετάνιωσε.

Και αυτό διότι ο Ουρουγουανός τεχνικός «έλιωσε» τους "κιτρινόμαυρους" στην δουλειά. Σε… διπλή προπόνηση αντιστοιχούσε το πρόγραμμα που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ο Πογέτ χώρισε τους παίκτες του σε έξι ομάδες των πέντε και τους έβαλε να παίζουν μίνι διπλά για περισσότερες από δυο ώρες. Χωρίς ανάσα και μεγάλη ένταση ήταν τα παιχνίδια. Και τόσο ο ίδιος ο Πογέτ, όσο και οι συνεργάτες του, «τσέκαραν» τις αντιδράσεις κάθε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, σ’ αυτά τα διπλά.

Μάλιστα, συμμετείχε κανονικά και ο Ράφικ Τζεμπούρ, που έδειξε και σήμερα, πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Από την άλλη, ο Ντίνακ Βιλά έκανε μόνο θεραπεία γιατί έχει διάταση στον τετρακέφαλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ