ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια μόνιμη "θέση" στο νέο γήπεδο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τετ α τετ είχε ο Μελισσανίδης με την Γλύκατζη – Αλβελερ και μεταξύ άλλων μεταφέρθηκε στην ακαδημαϊκό και πρόταση που αφορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η θέρμη με την οποία τοποθετήθηκε η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ στην χθεσινή (14/11) εκδήλωση για το μουσείο προσφυγικού ελληνισμού, επιβεβαίωσε τον ενθουσιασμό με τον οποίο δέχθηκε την θέση της προέδρου της οργανωτικής επιτροπής.

"Απάντησα αμέσως θετικά και στο πρώτο τηλεφώνημα" τόνισε η ακαδημαϊκός. Και η αλήθεια είναι πως για την ΑΕΚ και για το εγχείρημα του μουσείου προσφυγικού ελληνισμού, έχει τεράστια σημασία η παρουσία μιας προσωπικότητας, όπως της Γλύκατζη – Αρβερέλ. Αυτό ακριβώς ήταν και το πρώτο που μετέφερε στην ακαδημαϊκό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, αρκετή ώρα μετά το τέλος της εκδήλωσης στο αμφιθέατρο του μουσείου της Ακρόπολης, είχε μια ιδιαίτερη συζήτηση με την Γλύκατζη – Αρβερέλ. "Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας, ήταν μεγάλη τιμή" τόνισε ο Μελισσανίδης, ο οποίος αποκάλυψε και την πρόθεση να δοθεί το όνομα της σπουδαίας ακαδημαϊκού, σε μια από τις αίθουσες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Μάλιστα θα σταλεί και επίσημη επιστολή από την Ένωση, μέσω της οποίας θα ζητά την άδεια της Γλύκατζη Αρβελέρ, για να υλοποιηθεί αυτή η σκέψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ