ΑΕΚ

Μια μεταγραφή και δυο γρίφοι στην ΑΕΚ

Μια μεταγραφή και δυο γρίφοι στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ προχωρούν σε κινήσεις και αποφάσεις για το κέντρο της άμυνας. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ.

Η προτεραιότητα για την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ, έχει δοθεί ξεκάθαρα στις κινήσεις που αφορούν την επιθετική γραμμή. Είτε διότι η υπόθεση της επιστροφής Σκόκο είναι κορυφαία για την Ένωση, είτε διότι στα άκρα υπάρχουν μεγάλες ανάγκες. Όμως είναι δεδομένο πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν περιορίζεται μόνο στην επιθετική γραμμή.

Ανάγκες και ζητήματα, υπάρχουν και στο κέντρο της άμυνας. Μπορεί ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Ογκνιέν Βρανιες και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος να είναι δεδομένοι για την επόμενη σεζόν, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να πορευτεί με συνολικά πέντε στόπερ.

Ειδικά από την στιγμή που ο Λαμπρόπουλος αναρρώνει από σοβαρή επέμβαση και θα χάσει τα ευρωπαϊκά προκριματικά και την αρχή του πρωταθλήματος. Ενώ ο Τσιγκρίνσκι είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς. Γι αυτό και η ΑΕΚ έχει να πάρει μια σειρά από άμεσες αποφάσεις, ως προς το κέντρο της άμυνας. Από την μεταγραφή ενός στόπερ, μέχρι το ξεκαθάρισμα στις περιπτώσεις του Κολοβέτσιου και του Τζανετόπουλου.

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Η ΑΕΚ ψάχνεται στην μεταγραφική αγορά για αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό. Τέτοιου είδους στόπερ η Ένωση ήθελε και πέρυσι το καλοκαίρι και τελικά ήρθε (και απήλθε) ο Λέσκοτ αλλά και τον περασμένο Γενάρη, πριν καταλήξει στον Βράνιες. Η ΑΕΚ ήδη έχει εντοπίσει στόχους, με τον Λεάντρο Καμπρέρα να βρίσκεται πιο ψηλά στην λίστα.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, ο Ουρουγουανός στόπερ που έμεινε ελεύθερος από την Σαραγόσα, μοιάζει ελκυστική περίπτωση. Ωστόσο η προτεραιότητα του παίκτη, είναι να παραμείνει στην Ισπανία. Από την άλλη μεριά, η ΑΕΚ μπορεί να τον δελεάσει με την προοπτική των προκριματικών του Champions League. Είναι μια δύσκολη περίπτωση, που η ΑΕΚ θα την παλέψει όσο μπορεί και αν δεν προχωρήσει, τότε θα προχωρήσει σε επόμενη επιλογή.

ΟΙ ΓΡΙΦΟΙ

Υπάρχουν δυο ανοικτά θέματα που αφορούν το κέντρο της άμυνας. Το ένα έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Το όνομα του Έλληνα στόπερ δεν ήταν στην πρόσφατη ανακοίνωση με τα δυο συμβόλαια που δεν θα ανανεωθούν. Ωστόσο παραμένει το δεδομένο πως μετά την πρώτη πρόταση ανανέωσης που έχει γίνει, ανάμεσα στις δυο πλευρές υπήρχε μεγάλη απόσταση. Πάντως είναι ένα θέμα που πρέπει να κλείσει άμεσα.

Όσον αφορά στη δεύτερη εκκρεμότητα, αυτή έχει να κάνει με το μέλλον του Άνταμ Τζανετόπουλου. Ο νεαρός στόπερ επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ηρακλή. Ο Χιμένεθ πρόλαβε να τον δει για λίγες προπονήσεις στα Σπάτα. Όμως πιθανότατα θα θελήσει να τον ξαναδεί, κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει η ΑΕΚ ή αν θα τον παραχωρήσει και πάλι με την μορφή δανεισμού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ