ΑΕΚ

Χιμένεθ σε παίκτες: "Δεν είχαμε σωστή συμπεριφορά και αντίδραση"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στη διαχείριση της ήττας από την ΤΣΣΚΑ εστίασε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα.

Όταν ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του πήγαν στα Σπάτα για δουλειά σήμερα (26/7) το πρωί, είχαν περάσει ελάχιστες ώρες από τη λήξη του παιχνιδιού με την ΤΣΣΚΑ. Προπονητής και ποδοσφαιριστές βλέπετε, επέλεξαν πολύ πρωινή ώρα προπόνησης για να αποφύγουν τη ζέστη και να έχουν περισσότερες ώρες ξεκούρασης. Επομένως, για όλους ήταν εξαιρετικά νωπές οι μνήμες απ' όλα όσα έγιναν στο ματς με τους Ρώσους. Εξ ου και το βαρύ κλίμα.

Πάντως, για τον Χιμένεθ, εκείνο που πλέον έχει προτεραιότητα είναι η διαχείριση του αποτελέσματος. Και εκείνο που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, είναι να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά, για να βελτιωθούν και να βγάζουν στο γήπεδο την εικόνα που πρέπει.

"Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια που κάνατε. Όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Από εδώ και πέρα χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν είχαμε σωστή συμπεριφορά και αντίδραση στις στημένες φάσεις. Και αυτό το πληρώσαμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Έχουμε ακόμα ένα ματς με την ΤΣΣΚΑ. Θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας" τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ, που επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην ομιλία του.

Άλλωστε, κι ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός έδειχνε ήρεμος, παρόλο που κατά τη διάρκεια του ματς με την ΤΣΣΚΑ, είχε μεγάλη ένταση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ