ΑΕΚ

Μετά από γκέλες βγάζει αντίδραση

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έχει δείξει στη φετινή σεζόν πως βρίσκει τρόπο να βγάζει αντίδραση μετά από αγωνιστικά στραβοπατήματα. Το Sport24.gr αναλύει τα πεπραγμένα της φετινής ομάδας.

Οι προπονητές συνηθίζουν να λένε πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσει μια ομάδα ένα στραβό αποτέλεσμα, είναι να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το επόμενο ματς. Για να βγει αντίδραση. Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι ήταν και το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, μετά το στραβοπάτημα στην Λάρισα.

Εκτός από την απογοήτευση για τους χαμένους, υπήρχε η τάση και η κουβέντα στους "κιτρινόμαυρους" για την ανάγκη μιας άμεσης αντίδρασης. Και τα πεπραγμένα της ΑΕΚ την φετινή σεζόν φανερώνουν πως, με εξαίρεση μια φορά, όλα τις γκέλες ακολούθησαν νίκες και μάλιστα με μεγάλα σκορ.

Αμέσως μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, με την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, η ΑΕΚ νίκησε με 4-0 τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Αμέσως μετά την πρώτη εντός έδρας ήττα, που ήταν από τον Ατρόμητο με 1-0, η Ένωση "απάντησε" με νίκη 1-0 μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου. Την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ακολούθησε το 3-0 επί του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ.

Ενώ αμέσως μετά την "γκέλα" με τον Απόλλωνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ήρθε η "τεσσάρα" επί του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο. Μόνο μετά την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, που ήταν με τον Αστέρα στην Τρίπολη, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και έμεινε αμέσως μετά στην ισοπαλία (1-1) στα Πηγάδια με την Ξάνθη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ