ΑΕΚ

Μέσα Τσόσιτς και Κλωναρίδης για Παναθηναϊκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψαν οι Ούρος Τσόσιτς και Βίκτωρ Κλωναρίδης και θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή (19/11, 19:30).

Η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα μετά το τριήμερο ρεπό, ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς και είχε περισσότερο την λογική της προσαρμογής ξανά στη δουλειά. Όμως έχει σημασία για τον Μανόλο Χιμένεθ, το γεγονός πως στο κανονικό πρόγραμμα μπήκαν και πάλι τόσο ο Ούρος Τσόσιτς, όσο και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Κάτι που σημαίνει πως θα δουλέψουν μέσα στην εβδομάδα σε φουλ ρυθμούς και θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής (19/11) με τον Παναθηναϊκό.

Πάντως η προετοιμασία για το ματς της Λεωφόρου δεν ξεκίνησε από σήμερα, καθώς το απουσιολόγιο λόγω των εθνικών ήταν ακόμα γεμάτο. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο Γιάννης Ανέστης και ο Τάσος Μπακασέτας που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική, σήμερα είχαν ρεπό, ενώ οι Γιάκομπ Γιόχανσον, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, Άρνορ Τρίστασον και Κώστας Γαλανόπουλος, είχαν ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ