ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μέσα" οι Άλεφ και Μπογέ στην ΑΕΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ ακολούθησαν και ο Άλεφ, αλλά και ο Μπογέ για πρώτη φορά ύστερα από περίπου δυο μήνες.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Έλντερ Λόπες έριξε βαριά σκιά και στην χθεσινή (29/9) νίκη της ΑΕΚ στο Ηράκλειο, αλλά και στη σημερινή (30/9) προπόνηση. Τουλάχιστον, η επιστροφή στα Σπάτα είχε καλά μαντάτα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Τόσο ο Άλεφ όσο και ο Μπογέ, μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Μάλιστα ο Αργεντινός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά, για πρώτη φορά μετά από περίπου δυο μήνες. Αυτές οι εξελίξεις πρακτικά σημαίνουν, πως ο Άλεφ θα είναι διαθέσιμος ακόμα και για το παιχνίδι της Τρίτης (2/10) με την Μπενφίκα.

Όσο για τον Μπογέ, πλέον θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές και να δουλεύει προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος ως προς τον βαθμό ετοιμότητας. Και ο στόχος είναι να μπορέσει ο Αργεντινός να είναι απολύτως ετοιμοπόλεμος, για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη στις 20 Οκτωβρίου. Έναν στόχο, που όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr, είχε βάλει ο Μπογέ μετά τα θετικά αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε πριν από δυο εβδομάδες.

Κατά τα άλλα, ο Λιβάγια με τον Αλμπάνη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και κανένας εκ των δυο δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Μπενφίκα. Εξάλλου ο Κροάτης επιθετικός είναι έτσι κι αλλιώς τιμωρημένος, Ενώ ο Λόπες θα υποβληθεί είτε αύριο (1/10), είτε την Τρίτη σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος της ζημιάς και να ληφθούν και οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ