ΑΕΚ

Μέσα ο Χουλτ, έξω ο Λόπες στην ΑΕΚ

Ο ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ο ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χιμένεθ πήρε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής (11/2) με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ τον Χουλτ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο. Εκτός ο Λόπες.

Επισήμως ο Νίκλας Χουλτ ετοιμάζεται για να κάνει το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στο αυριανό (11/2) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Το όνομα του Σουηδού μπακ, μπήκε για πρώτη φορά στην λίστα με τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή. Και το πιθανότερο είναι, όπως ήδη έχετε διαβάσει στοSport24, να ξεκινήσει ακόμα και στη βασική ενδεκάδα.

Αντίθετα, όπως αναμενόταν, έμεινε εκτός αποστολής ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος ταλαιπωρείται, όπως έδειξαν οι εξετάσεις, από οστικό οίδημα ειδικής σύμφυσης στον προσαγωγό. Μάλιστα ο Πορτογάλος μπακ είναι αμφίβολος και για το ματς της Πέμπτης (15/2) με τη Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση, πως δεν έχει υποστεί θλάση.

Επίσης εκτός αποστολής από το αυριανό ματς, έμεινε ο Αντρέ Σιμόες, που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής από τις κάρτες που έχει συμπληρώσει.

Κάτι που σημαίνει πως στη βασική ενδεκάδα επιστρέφει σίγουρα ο Κώστας Γαλανόπουλος, ενδεχομένως και ο Έρικ Μόραν, αν ο Χιμένεθ αποφασίσει να δώσει ανάσες στον Παναγιώτη Κονέ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με τον Αστέρα: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ