ΑΕΚ

Μέσα ο Σιμόες, ρήξη μηνίσκου ο Λαμπρόπουλος

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Σιμόες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και έχει ελπίδες ακόμα και να παίξει την Κυριακή (3/12, 19:30) στη Λιβαδειά. Περίπου δέκα ημέρες εκτός ο Βασίλης Λαμπρόπουλος λόγω ρήξης έξω μηνίσκου.

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να μην γλίτωσε από έναν ακόμα πονοκέφαλο, καθώς ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου και θα χρειαστεί να μείνει για περίπου δέκα μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, όμως τουλάχιστον είχε και ένα καλό μαντάτο στη σημερινή (1/12) προπόνηση στα Σπάτα.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Αντρέ Σιμόες να ανεβάζει στροφές και να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως το παλεύει ακόμα και για να παίξει την Κυριακή (3/12) στη Λιβαδειά στο ματς με τον Λεβαδειακό. Παρόλο που υπάρχει μόλις ακόμα μια προπόνηση. Πάντως πλέον έχει πολλές πιθανότητες να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με την Αούστρια στη Βιέννη την προσεχή Πέμπτη (7/12). Αντίθετα ο Ούρος Τσόσιτς έκανε και σήμερα θεραπεία και σίγουρα είναι εκτός από το ματς με τον Λεβαδειακό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ