ΑΕΚ

Μέσα ο Λόπες, εκτός ο Αϊντάρεβιτς λόγω... Τρίπολης

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη, στην οποία συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Έλντερ Λόπες. Εκτός οι Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, Άρνορ Τρίστασον και Γιώργο Γιαννούτσο λόγω... Αστέρα.

Με τον Έλντερ Λόπες αλλά και με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο κανονικά στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ, θα "πετάξει" η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (15/10) στην Ξάνθη. Ο Πορτογάλος μπακ έβγαλε το πρόγραμμα και της σημερινής (14/10) προπόνησης και ο Ισπανός τεχνικός τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή, χωρίς πάντως να είναι βέβαιο πως θα τον ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.

Επίσης στην αποστολή είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και μάλιστα, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, είναι και "φαβορί" για να ξεκινήσει το ματς στην Ξάνθη, ως παρτενέρ του Όγκνιεν Βράνιες. Αντίθετα ο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής τόσο τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, όσο και τον Άρνορ Τρίστασον και τον Γιώργο Γιαννούτσο.

Ειδικά για τον Σουηδό μέσο, προφανώς η απόφαση του Ισπανού τεχνικού έχει να κάνει με δυσαρέσκεια για την αγωνιστική εικόνα του παίκτη, στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Επίσης στη διάθεση του Χιμένεθ δεν είναι ούτε και οι τραυματίες Τσόσιτς (είναι και τιμωρημένος) και Τσιγκρίνσκι, αλλά και οι ανέτοιμοι Γιακουμάκης και Κονέ.

Αναλυτικά η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη: Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ