ΑΕΚ

Μέσα Λιβάγια και Βράνιες

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι Μάρκο Λιβάγια και Όγκνιεν Βράνιες και θα είναι έτοιμοι για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό (6/1, 19:30). Δύσκολα ο Ούρος Τσόσιτς.

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για το 2018, είχε δυο καλά μαντάτα για τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Μάρκο Λιβάγια για πρώτη φορά μετά από τρεις μέρες, όχι μόνο πήγε στα Σπάτα, αλλά έβγαλε και το σημαντικότερο κομμάτι της προπόνησης.

Και έδειξε πως έχει ξεπεράσει την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Επομένως δεν υπάρχει καν θέμα ανησυχίας για την παρουσία του στο ματς του Σαββάτου (6/1) με τον Παναιτωλίκο.

Σ' αυτό το παιχνίδι, ενδεχομένως να έχει και πάλι στη διάθεση του ο Χιμένεθ και τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ ανέβασε σήμερα στροφές και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Και πλέον έχει μπροστά του τέσσερις προπονήσεις, για να προλάβει να φτάσει σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να προλάβει να μπει στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

Αντίθετα φαίνεται πως μειώνονται όλο και περισσότερο οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό ο Ούρος Τσόσιτς. Ο Σέρβος στόπερ έμεινε και σήμερα σε ατομικό πρόγραμμα. Και πλέον τα χρονικά περιθώρια, είναι εξαιρετικά στενά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ