ΑΕΚ

Μέσα κι ο Γιαννούτσος κόντρα στη Γάνδη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε, την τελευταία στιγμή, να συμπεριλάβει και τον Γιώργο Γιαννούτσο στην αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με τη Γάνδη (19/07, 20:30).

Η ΑΕΚ τίθεται αντιμέτωπη με τη Γάνδη το βράδυ της Τετάρτης (19/07, 20:30) στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο και πιο δυνατό τεστ πριν απ' τις κρίσιμες αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Την Τρίτη (18/07), ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τη βελγική ομάδα, αφήνοντας, αρχικά, εκτός αποστολής, πέρα απ' τον τραυματία Κώστα Γαλανόπουλο και τον Παναγιώτη Τσιντώτα, για λόγους τακτικής, καθώς και όλους τους μικρούς της Κ20 που συμπλήρωναν την αποστολή της Ενωσης στην Πολωνία.

Τελικά, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να συμπεριλάβει και τον νεαρό Γιώργο Γιαννούτσο, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Τσόσιτς, Βινίσιους, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Γιακουμάκης, Αλμέιδα, Λιβάγια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ