ΑΕΚ

"Μέσα" και οι Βράνιες, Γιόχανσον

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Γιόχανσον EUROKINISSI SPORTS

Στα Σπάτα επέστρεψαν και ο Ογκνιέν Βράνιες και ο Γιάκομπ Γιόχανσον και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Τις τελευταίες... επιστροφές από υποχρεώσεις εθνικών ομάδων, περίμενε σήμερα (30/3) στα Σπάτα ο Μανόλο Χιμένεθ, για να βάλει την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην τελική ευθεία. Ο Ογκνιέν Βράνιες και ο Γιάκομπ Γιόχανσον έδωσαν κανονικά το παρών στο προπονητικό κέντρο.

Για τον Βόσνιο αμυντικό επιβεβαιώθηκε και επί... χόρτου, εκείνο που είχε διαπιστωθεί από την χθεσινή (29/3) εξέταση από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ. Ο τραυματισμός του στο φιλικό της Βοσνίας με την Αλβανία, ήταν επιπόλαιος. Ο Βράνιες έβγαλε κανονικά σήμερα ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης στα Σπάτα, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Και ως εκ τούτου, θα δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι.

Κανονικά στην διάθεση του Χιμένεθ για το ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι και ο Γιόχανσον. Απλώς ο Σουηδός σήμερα ακολούθησε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα. Έπαιξε βασικός την Τρίτη (28/3) στο φιλικό της Σουηδίας με την Πορτογαλία, ενώ είχε και κουραστικό ταξίδι επιστροφής στην Αθήνα. Από αύριο (31/3) πάντως, θα μπει και ο Γιόχανσον στο κανονικό πρόγραμμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ