ΑΕΚ

Μέσα η ΑΕΚ για Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το σοκ που προκάλεσε η στάση του Βράνιες, η ΑΕΚ μπήκε στο κόλπο "αρπαγής" του Μολέντο, κάνοντας κίνηση απευθείας στον Γιάννη Αλαφούζο. Διαβάστε μόνο στο Sport24.gr

Η ΑΕΚ μπήκε στο κόλπο απόκτησης του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, αρχικώς προσφέροντας χρήματα και κάποιον ποδοσφαιριστή. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε τον δανεισμό του Γιακουμάκη για 1,5 έτος, ωστόσο είναι παίκτης τον οποίο η Ένωση δεν θέλει να παραχωρήσει άμεσα.

Από τους διαθέσιμους, η Ένωση δεν θα είχε αντίρρηση να μετακομίσουν μέχρι το καλοκαίρι στον ΠΑΟ κάποιοι εκ των Τζανετόπουλου, Αϊντάρεβιτς ή Γιούση, αλλά και πάλι με τη μορφή δανεισμού. Σύγκλιση απόψεων στα ανταλλάγματα αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει.

Γι αυτό και η ΑΕΚ πρότεινε την καταβολή 500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό και 300.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι, προσφορά η οποία έχει βάσεις για γίνει αποδεκτή. Μάλιστα ο Μολέντο παρουσιάζεται διστακτικός τις τελευταίες ώρες να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ ή στην ΑΕΚ, καθώς όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλάζοντας για μια ακόμα φορά την άποψή του, επιθυμία του είναι να επιστρέψει από τώρα στη Βραζιλία για να επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr, την υπόθεση χειρίζεται προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχοντας απευθείας επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο και όχι με το δίδυμο Ουζουνίδη - Διαμαντόπουλου που τρέχει τα μεταγραφικά. Και αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Αλαφούζος δεν θέλει να δώσει ποδοσφαιριστή στον Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο έχουν διαταραγμένες σχέσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ