ΑΕΚ

Μέσα… δυο, αγωνία για Βράνιες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Μπακασέτας EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπακασέτας και ο Γκάλο επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αλλά ο Βόσνιος στόπερ συνέχισε μόνο με πρόγραμμα στο γυμναστήριο – «Αδειούχος» ο Λιβάγια

Με το πρώτο ματς στο Βέλγιο απέναντι στη Μπριζ να απέχει πλέον μόλις λίγες μέρες, η σημερινή (13/8) επιστροφή των παικτών της ΑΕΚ στα Σπάτα, μετά το χθεσινό (12/8) ρεπό, είχε τεράστια σημασία. Κυρίως για το… απουσιολόγιο που θα έπαιρνε στα χέρια του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε δυο λόγους να χαμογελά και έναν για να… προβληματίζεται. Το χαμόγελο αφορά την επιστροφή τόσο του Τάσου Μπακασέτα, όσο και του Ροντρίγκο Γκάλο, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως αμφότεροι μπορεί να διεκδικήσουν θέση στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη (16/8) στο Μπριζ.

Αντίθετα ο Χιμένεθ θα αγωνιά μέχρι την τελευταία στιγμή, για τον Ογκνιέν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ, που ήδη από τις αρχές της εβδομάδας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα, έμεινε ακόμα και σήμερα μόνο στο γυμναστήριο. Και δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. Πλέον μένει να φανεί αν ο Βράνιες στην αυριανή (14/8) προπόνηση ή έστω αυτής της Τρίτης (15/8), θα μπορέσει να ανεβάσει στροφές, ώστε να τον υπολογίζει ο Χιμένεθ για το πρώτο ματς στο Βέλγιο.

Στο μεταξύ, στο απουσιολόγιο του Ισπανού τεχνικού από τη σημερινή προπόνηση, ήταν και το όνομα του Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης φορ είχε ζητήσει μια επιπλέον μέρα άδειας, για προσωπικούς λόγους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ