ΑΕΚ

"Μεμονωμένα" θα γεμίσει με οπαδούς της ΑΕΚ η Ριζούπολη

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στις εξέδρες, θα γίνει η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή, το Σάββατο (5/5) στη Ριζούπολη.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου όχι μόνο «κλείδωσε» αμετάκλητα την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, αλλά άνοιξε και τον δρόμο για να γίνει η απονομή του τροπαίου στη Ριζούπολη μετά το ματς με τον Απόλλωνα αλλά και για την «παρέλαση» με το ανοικτό πούλμαν στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μάλιστα σ’ αυτό το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, έστω και αν είναι τυπικά εκτός έδρας (αλλά ουσιαστικά στην γειτονιά της ΑΕΚ), η Ένωση θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της. Έστω και με… μεμονωμένη μετακίνηση. Ήδη τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν σκέψεις προκειμένου να απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση, αλλά να μετατραπεί σε... μεμονωμένη. Και είναι κάτι που αναμένεται να «σφραγιστεί» αύριο και με υπουργική απόφαση.

Άλλωστε συναινούσε και ο Απόλλωνας, καθώς θα έχει οφέλη από τα εισιτήρια. Μάλιστα αυτός είναι ο λόγος που αύριο (4/5) το πρωί, εισιτήρια για το παιχνίδι θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του σταθμού «Ειρήνη» του ΗΣΑΠ, με τιμές στα 10, 15 και 20 ευρώ.

Βεβαίως το πιθανότερο είναι πως θα εξαντληθούν σε χρόνο… μηδέν και γι' αυτό και το Σάββατο είναι μάλλον απίθανο να υπάρχουν εισιτήρια στα εκδοτήρια. Σ’ αυτή την περίπτωση ουδείς θα μπορεί να πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Στην ΑΕΚ ήδη βρίσκονται σε διαδικασία προετοιμασίας προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά. Θα ξεκαθαριστεί και μέσω ανακοινώσεων πως είναι ένα επίσημο παιχνίδι, για το οποίο ισχύουν οι απαγορεύσεις και για τα καπνογόνα, αλλά και για την είσοδο των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ