ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Σε θέματα πειθαρχίας θα είμαι αμείλικτος"

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μελισσανίδης "άστραψε" και "βρόντηξε" στα αποδυτήρια των Σπάτων για τις αποβολές, αλλά και την ταπεινότητα που πρέπει να διατηρήσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να πανηγύρισε με την ψυχή του την περασμένη Τρίτη (28/8) την πρόκριση στους ομίλους τουChampions League.Όμως αφενός «τρελάθηκε» από τον τρόπο που ο Λόπες και ο Λιβάγια αποβλήθηκαν, αφετέρου θεωρεί πως η ΑΕΚ που απογειώθηκε στα αστέρια, δεν πρέπει ξαφνικά να αρχίσει αιθεροβατεί.

Και αυτό ακριβώς είπε και στους ποδοσφαιριστές την Πέμπτη στα Σπάτα, πριν τον καθιερωμένο αγιασμό, και μάλιστα σε έντονο ύφος. Ο Μελισσανίδης άστραψε και βρόντηξε και για τα θέματα πειθαρχίας αλλά και για τη νοοτροπία που θα πρέπει να διατηρήσουν οι παίκτες της ΑΕΚ.

"Συγχαρητήρια για την πρόκρισή σας, το αξίζατε και δικαιούστε να το χαρείτε. Όμως θέλω από εσάς ένα πράγμα. Αν έχουμε πετύχει κάποια πράγματα σαν ομάδα, τα έχουμε πετύχει γιατί παλέψαμε ταπεινά, σεμνά και με το κεφάλι κάτω. Το ίδιο ταπεινοί σας ζητάω να παραμείνουμε. Μην χάσουμε το μυαλό μας και τρελαθούμε τώρα που περάσαμεChampions League" είπε αρχικά στους παίκτες ο Μελισσανίδης , ενώ για τις αποβολές και την πειθαρχία ήταν κάθετος. "Πάνω από την ομάδα δεν είναι κανείς! Δεν πρόκειται να κάνω πίσω και να ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν είτε πρόκειται για το μεγαλύτερο αστέρι είτε για τον μικρότερο παίκτη από την Ακαδημία. Το πρόστιμο θα είναι βαρύ για τις δυο αποβολές με τη Βίντι και στο επόμενο κρούσμα θα διακόψουμε τη συνεργασία μας. Σε τέτοια θέματα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Σας πιστεύω, σας στηρίζω, θα είμαι δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα, αλλά σε ζητήματα πειθαρχίας θα είμαι αμείλικτος".

"Θέλω και πάλι να σας πω συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Αυτό που πετύχατε ήταν πολύ σημαντικό για το κλαμπ. Συνεχίζουμε με την ίδια ταπεινότητα, είμαστε ακόμα στην αρχή" τόνισε ο Μελισσανίδης, ο οποίος έβαλε… γκάζια και κατ’ ιδίαν στον Λιβάγια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ