ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Ο Ίβιτς αποφασίζει για προπονητή και για τα πάντα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ξεκαθάρισε ότι κρατά τα κλειδιά της, αρχής γενομένης από την επιλογή του νέου προπονητή.

Το απόγευμα της Τρίτης (27/8) έφθασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα Σπάτα μαζί με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, προκειμένου να τον παρουσιάσει στους παίκτες της ομάδας.

Στην ομιλία του προς τα μέλη του κιτρινόμαυρου ρόστερ, τόνισε ότι ο Σέρβος θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, κρατώντας τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος, αρχής γενομένης από την επιλογή του νέου προπονητή και αντικαταστάτη του Μιγκέλ Καρντόσο.

"Είμαι ξανά σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσω τον νέο μας τεχνικό διευθυντή. Έχει υπάρξει στο παρελθόν και ποδοσφαιριστής αλλά και τεχνικός διευθυντής σε αυτή την ομάδα.

Τον ξέρω πολλά χρόνια και έχει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη μου. Του δίνω τα κλειδιά. Αυτός θα αποφασίζει για όλα!

Του εύχομαι καλή επιτυχία! Θα είναι εδώ μαζί μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια με ιδιαίτερα αυξημένες αρμοδιότητες. Ο Ίλια θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής σας", υποστήριξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ