ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Να γυαλίσει ξανά το μάτι σας"

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μαζί με τις ευχές για το 2019, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, για αγωνιστική "αντεπίθεση" στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Αμέσως μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε μπει στα αποδυτήρια στα Σπάτα και είχε στείλει πολύ αυστηρό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Μάλιστα είχε μιλήσει με σκληρή γλώσσα.

Στην επίσκεψη της Τετάρτης (2/1) στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης, μαζί με τις ευχές για το 2019, ο Μελισσανίδης έστειλε μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης στους παίκτες. Και εκείνο που τους ζήτησε, ήταν να βγάλουν και πάλι την «γυαλάδα στο μάτι» και το πάθος. Τα στοιχεία δηλαδή, που έδωσαν στην ΑΕΚ πέρυσι το πρωτάθλημα.

«Χρόνια πολλά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας. Να είστε δυνατοί. Ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα, απλώς έχουμε χάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας. Επειδή θέλω να πιστεύω ότι ξέρω ποδόσφαιρο θα σας πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με πέρυσι.

Η ομάδα έχει καλό υλικό και είστε όλοι σας καλοί παίκτες που θα μπορούσατε να είστε βασικοί, αλλά παίζουν έντεκα.Απλώς πέρυσι γυάλιζε το μάτι σας. Αυτή τη γυαλάδα θέλω και πάλι να δω και θα το αλλάξουμε το κλίμα. Ψυχολογία είναι το ποδόσφαιρο και πάνω απ όλα θέλει ψυχή. Και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε για την ομάδα ο,τι χρειαστεί και θα είμαστε δίπλα σας. Γυρίστε το. Μπορείτε. Καλή χρονιά!» ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ