ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Έχουμε δρόμο μπροστά μας, απαιτείται ενότητα"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έστειλε μήνυμα για το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου των "κιτρινόμαυρων".

Για τον οργανισμό της ΑΕΚ, πάνω από προκρίσεις στην Ευρώπη, μάχες για το πρωτάθλημα, υπάρχει η προοπτική της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Και η Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ διοργάνωσε στο Πνευματικό Κέντρο του συλλόγου "Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας" στη Νέα Ιωνία, εκδήλωση προκειμένου να βραβεύσει κανείς τον "πατέρα" αυτό του έργου.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών και έστειλε το δικό του μήνυμα για το νέο γήπεδο.

"Να σας συγχαρώ για το έργο που επιτελείται. Γιατί η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και αθλητισμός, είναι ιστορία και πολιτισμός. Από αυτά παίρνουμε δύναμη και η ιστορία και πολιτισμός μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Είμαστε στη Νέα Ιωνία, μια προσφυγογειτονία που βρίσκεται μερικά μέτρα μακριά από το γήπεδο το οποίο έχτισαν με προσωπική εργασία πρόσφυγες από τη Φιλαδέλφεια τη Νέα Ιωνία και τις γύρω γειτονιές.

Εκεί που τώρα μπαίνουν τα θεμέλια του γηπέδου της Αγιάς Σοφιάς. Που εκτός από γήπεδο θα είναι ένα Κέντρο ιστορίας και πολιτισμού με το μουσείο της ΑΕΚ και το αρτιότερο μουσείο του προσφυγικού ελληνισμού στην Ελλάδα.

Έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και απαιτείται ενότητα και αγώνας. Εδώ είμαστε ενωμένοι για να πάρει η ΑΕΚ την θέση που αξίζει. Να σας συγχαρώ γατί έχετε την ευαισθησία να βραβεύσετε τον κύριο Σπίρτζη, υπουργό υποδομών και μεταφορών, σας συγχαίρω γιατί εμείς ξέρουμε να αναγνωρίζουμε εκείνους που τιμούν και σέβονται την ΑΕΚ.

Και ο Σπίρτζης είναι από αυτούς και τον ευχαριστούμε για όσα έκανε για την ΑΕΚ και το γήπεδο. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται δε να ξεχάσει αυτούς που βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή. Σήμερα δεν θα ήθελα να πω λέξη για αυτούς που προσπάθησαν να μας στερήσουν αυτό που δικαιούμασταν θα τους κρίνει η ιστορία. Σας ευχαριστώ για την τιμή και εύχομαι πάντα επιτυχίες".

Η αναφορά του Μελισσανίδη στον Χρήστο Σπίρτζη δεν ήταν τυχαία. Ο υπουργός Μεταφορών επίσης βραβεύτηκε για το γεγονός πως έχει βοηθήσει την ΑΕΚ, «σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή» όπως τόνισε και ο Μελισσανίδης.

Επίσης βραβεύτηκε και ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου του νέου γηπέδου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων, για μια ακόμα φορά, κάλεσε τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, να συμπαραταχθεί στην προσπάθεια της ΑΕΚ για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς»

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ