ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Μας βγήκε η ψυχή στο τελευταίο τέταρτο..."

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μόλις βγήκε από τα επίσημα του ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τα συναισθήματά του μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League (VIDEO).

Η ΑΕΚ επέστρεψε στους ομίλους του Champions League , μετά από δώδεκα χρόνια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έζησε πολύ έντονα τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τη Βίντι, κι ακολούθως μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV.

" Καταρχήν είμαστε τυχεροί που συμμετέχουμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια. Μετά από πέντε χρόνια, με όλη αυτή την πορεία να συμμετέχει η ομάδα μας στη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμμετοχή του. Συνεχίζουμε. Είμαστε χαρούμενοι. Μας βγήκε λίγο η ψυχή στο τελευταίο τέταρτο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε και την τύχη μαζί μας και πήραμε την πρόκριση για να συμμετέχουμε στην καλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Μετά από πέντε χρόνια προσπάθειας, κανείς δεν το πίστευε, μόνο εμείς το πιστεύαμε. Ανταμειφθήκαμε με την πρόκριση στο Champions League", δήλωσε χαρακτηριστικά έξω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ