ΑΕΚ

Με Χιμένεθ κόντρα στον Απόλλωνα

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κανονικά θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ ο Χιμένεθ στο αυριανό (16/12 – 19:30) ματς με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ, καθώς η απόφαση για την έφεση στην τιμωρία του, θα βγει από βδομάδα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της στο Ολυμπιακό Στάδιο για το 2017 και σ’ αυτό που θα κριθεί ο άτυπος τίτλος της πρωταθλήτριας χειμώνα, η ΑΕΚ θα έχει κανονικά στον πάγκο της τον Μανόλο Χιμένεθ.

Η εκδίκαση της έφεσης κατά της πρωτόδικης τιμωρίας για την χειρονομία του Ισπανού τεχνικού στο ντέρμπι της Λεωφόρου ξεκίνησε κανονικά χθες (14/12) αλλά δεν ολοκληρώθηκε. Η ΑΕΚ θα καταθέσει την Δευτέρα υπόμνημα με την θέση της και κατόπιν θα υπάρξει απόφαση. Ως εκ τούτου στο αυριανό (16/12 19.30) ματς με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ, ο Χιμένεθ θα κοουτσάρει κανονικά την ομάδα του από τον πάγκο.

Πάντως στην ΑΕΚ θεωρούν πως η έφεση που ασκήθηκε είναι τυπικά απαράδεκτη. Αφενός διότι στον πειθαρχικό κώδικα δεν προβλέπεται έφεση για ποινή ημερολογιακού αποκλεισμού (όπως στην πρωτόδικη τιμωρία του Χιμένεθ), αλλά μόνο για ποινή αγωνιστικών ημερών. Αφετέρου ασκήθηκε έφεση μόνο για τον Χιμένεθ και όχι και για την ΠΑΕ ΑΕΚ (η οποία πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο) ενώ υπάρχει αναγκαστική ομοδικία και έπρεπε να ασκηθεί εναντίον και των δυο τιμωριών.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ