ΑΕΚ

Με Τσιγκρίνσκι στην Κέρκυρα η ΑΕΚ

Με Τσιγκρίνσκι στην Κέρκυρα η ΑΕΚ
Τσιγκρίνσκι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι παρόντα η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Κέρκυρα, που θα γίνει το Σάββατο (3/12, 19.30). Πάλι με πέντε απουσίες η Ένωση.

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας είχε φανεί πως σε σχέση με το ματς του προηγούμενου Σαββάτου (26/11) με τον Πλατανιά, ο Ζοζέ Μοράις θα περίμενε μόνο μια... επιστροφή τραυματία για το ματς του Σαββάτου (3/12) με την Κέρκυρα, για την 13η αγωνιστική της Super League. Όπερ και εγένετο.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που ήδη από την περασμένη Κυριακή (27/11) έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, είναι στην αποστολή που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός και πιθανότατα επιστρέφει και στην βασική ενδεκάδα. Ωστόσο οι απουσίες για το ματς της Κέρκυρας, παρέμειναν πέντε, καθώς στους Μπακασέτα, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλο και Ντίας που και σήμερα (1/12) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, προστέθηκε και ο Πλατέλλας που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή που μετά την αυριανή (2/12) προπόνηση θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα, αποτελείται από τους: Μπάρκα, Ανέστη, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιο, Μπακάκη, Τζανετόπουλο, Σιμόες, Ζόριτς, Γιόχανσον, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Ροντρίγκες, Τσέλιο, Αλμέιδα, Πέκχαρτ και Αραβίδη.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ