ΑΕΚ

Με Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτα στα Γιάννενα

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Ουκρανό στόπερ κανονικά στην αποστολή, θα ταξιδέψει η ΑΕΚ για τα Γιάννενα για τον αγώνα της Κυριακής (27/8, 21.30).

Χωρίς απώλειες της τελευταίας στιγμής, θα ταξιδέψει τελικά η ΑΕΚ στα Γιάννενα, για το αυριανό (27/8) με τον ΠΑΣ. Το αιμάτωμα στο πόδι του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει υποχωρήσει και ως εκ τούτου ο Ουκρανός στόπερ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Χωρίς πάντως να είναι βέβαιο πως θα παίξει κανονικά. Επίσης στην αποστολή βρίσκεται και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε χθες (25/8) και υπολογίζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ. Επίσης σε αποστολή της Ένωσης για επίσημο ματς, μπήκε για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν, ο Τάσος Μπακασέτας. Αντίθετα στην Αθήνα θα μείνει ο Έλντερ Λόπες, καθώς ήταν πολύ καταπονημένος από το ματς με τη Μπριζ. Επίσης εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Αλμέιδα και Χριστοδουλόπουλος, αλλά και οι τραυματίες Γιακουμάκης και Λαμπρόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΣ: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Τρίστασον, Γιούσης, Λιβάγια, Μπακασέτας, Κλωναρίδης

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ