ΑΕΚ

Με Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι προπονήθηκε και το Σάββατο (16/2) και μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την Κυριακή (17/2, 19.30). Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μετά την χθεσινή (15/2) προπόνηση στην οποία ανέβασε ρυθμούς δουλειάς, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έβγαλε σήμερα (16/2) το πρόγραμμα της ΑΕΚ. Αυτό που επέτρεψε στον Μανόλο Χιμένεθ να συμπεριλάβει τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό στην αποστολή για το αυριανό (17/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Βεβαίως παραμένει το ερώτημα για τον βαθμό ετοιμότητας του Τσιγκρίνσκι και ως εκ τούτου για την παρουσία του στο βασικό σχήμα. Μόλις δυο προπονήσεις έχει προλάβει να κάνει ο Ουκρανός αμυντικός και αυτές δεν ήταν και τόσο μεγάλης έντασης. Όμως στην αποστολή βρίσκεται κανονικά. Αντίθετα έμεινε εκτός, όπως αναμενόταν, ο τραυματίας Χουλτ. Εκτός έμεινε και ο Γιαννιώτας για λόγους αγωνιστικούς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Τσόσιτς, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Άλεφ, Λιβάγια, Πόνσε, Κλωναρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: Το μόνο καθαρό πλεονέκτημα
ΑΕΚ: Η "μάχη" της επίθεσης

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ