ΑΕΚ

Με τρεις "μικρούς" για την πρόκριση η ΑΕΚ

Με τρεις "μικρούς" για την πρόκριση η ΑΕΚ

Οι πολλές απουσίες της ΑΕΚ, έφεραν τρεις πιτσιρικάδες στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο (21/2) στο Κίεβο και θα διεκδικήσει την πρόκριση με τη Ντινάμο.

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά συνολικά επτά είναι οι απουσίες που μετρά ο Μανόλο Χιμένεθ για την ρεβάνς της Πέμπτης (22/2) με τη Ντιναμό. Χωρίς να υπολογίζονται ο Πέτρος Μάνταλος και ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Κι ως εκ τούτου ο Ισπανός τεχνικός υποχρεώθηκε να πάρει τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές, στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο (21/2) για το Κίεβο.

Ο Γιώργος Γιαννούτσος για την άμυνα και ο Πάρης Μπάμπης με τον Χρήστο Αντωνίου για τη μεσαία γραμμή, θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Ουκρανία. Στην Αθήνα θα μείνουν οι τιμωρημένοι Μάρκο Λιβάγια και Όγκνιεν Βράνιες, οι τραυματίες Παναγιώτης Κονέ και Έλντερ Λόπες αλλά και οι Νίκλας Χουλτ και Ερίκ Μοράν που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, όπως και ο Ούρος Τσόσιτς που ακόμα δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας του.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ, η οποία αύριο θα ταξιδέψει στο Κίεβο: Τσιντώτας, Μπάρκας, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης, Μασούντ, Μπάμπης, Αντωνίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ