ΑΕΚ

Με τους "big four" για την κορυφή η ΑΕΚ

Με τους "big four" για την κορυφή η ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζει σε φουλ επιθετικό σχήμα μ’ όλα τα "βαριά" όπλα, για το σημερινό (23/10, 19:30) ματς με τον Ατρόμητο στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ.

Την προηγούμενη Κυριακή (15/10), οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έμπαιναν στο αεροπλάνο για να επιστρέψουν από την Ξάνθη, γνωρίζοντας πως πλέον δεν βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ακριβώς μια εβδομάδα μετά, περίπου την ίδια ώρα, οι παίκτες της Ένωσης ήταν και πάλι όλοι μαζεμένοι, αυτή την φορά στο ξενοδοχείο ενόψει του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο.

Κι αφού πρώτα παρακολούθησαν το μεγαλύτερο κομμάτι του ματς στο Καραϊσκάκη, είδαν να ξαναπέφτει στα… πόδια τους, η ευκαιρία να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Αρκεί μια νίκη στο σημερινό (23/10, 19:30) με τον Ατρόμητο, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Προφανώς και είναι μια ευκαιρία που ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλει να πετάξει στα σκουπίδια. Γι αυτό και φαίνεται πως προσανατολίζεται σ’ ένα σχήμα, μ’ όλα τα "βαριά όπλα" στην ενδεκάδα. Με Αραούχο, τον Λιβάγια, τον Μάνταλο και τον Χριστοδουλόπουλο να είναι η τετράδα της επίθεσης, στο καθιερωμένο πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα, 4-4-1-1. Πρόκειται για μια "τετράδα" στη γραμμή κρούσης, που δεδομένα παράγει επιθετικό αποτέλεσμα.

Στα δυο ματς, με Αούστρια και Ξάνθη, που ξεκίνησαν μαζί στην ενδεκάδα ο Αραούχο, ο Λιβάγια, ο Μάνταλος και ο Λάζαρος, η ΑΕΚ έκανε συνολικά 41 τελικές προσπάθειες. Και πέτυχε τρία γκολ. Βεβαίως ούτε νίκησε σ’ αυτά τα δυο ματς, αλλά κυρίως έχασε πολλές ευκαιρίες. Κάτι που αποτελεί ζήτημα για τον Χιμένεθ στο σημερινό ματς με τον Ατρόμητο και που έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του. Πάντως δεδομένα ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται για το σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ένα σχήμα, με τα πιο βαριά όπλα στην επίθεσή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ