Με το ένα... αφτί στην Αθήνα οι παίκτες

ΑΕΚ ομαδική

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κάνουν διακοπές, περιμένοντας ενημέρωση για το πρόγραμμα τους και την ανάδοχη κατάσταση στο θέμα του προπονητή.

Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τα... βάσανα των προπονήσεων έχουν τελειώσει. Και οι περισσότεροι βρισκονται ήδη σε διακοπές. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως το ένα αφτί το έχουν στην Αθήνα, προκειμένου να πληροφορηθούν για τις εξελίξεις στο θέμα προπονητή.

Κάτι που δεν έχει να κάνει μόνο με την περιέργεια για το πρόσωπο του τεχνικού με τον οποίο θα συνεργαστούν τη νέα σεζόν. Είναι και απολύτως πρακτικό.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν γνωρίζουν ακόμα την ημερομηνία που θα συγκεντρωθούν για ξεκινήσουν την προετοιμασία. Και ως εκ τούτου δεν μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Ειδικά οι ξένοι που θα πρέπει να επιστρέψουν από τις πατρίδες τους.

Εκείνο που ήξεραν οι παίκτες, φεύγοντας από τα Σπάτα, ήταν πως η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, θα ξεκινήσει περίπου στις 25 Ιουνίου. Χωρίς όμως κάτι συγκεκριμένο. Και περιμένουν να ειδοποιηθούν τηλεφωνικά, για την ακριβή ημερομηνία. Κάτι που προφανώς ακόμα είναι αδύνατον να συμβεί.

Πάντως οι παίκτες έχουν λάβει... ηλεκτρονικά, το ειδικό πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν στις διακοπές τους και το οποίο έχει επιμεληθεί ο γυμναστής της ομάδας, Παναγιώτης Βούλγαρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν τον έπεισαν σε τίποτα
Αρνητική η απάντηση του Μοντανιέ στην ΑΕΚ  
Όλα ανοιχτά για Μοντανιέ  
Παράταση στο θρίλερ ΑΕΚ - Μοντανιέ  
Στα Σπάτα ο Μοντανιέ
Νύχτα... θρίλερ για ΑΕΚ - Μοντανιέ  
Νέα διακοπή στην κουβέντα ΑΕΚ - Μοντανιέ
Παύση συζητήσεων ΑΕΚ - Μοντανιέ  
Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μοντανιέ  
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS