ΑΕΚ

Με Σβάρνα η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά όχι και στην αποστολή της ΑΕΚ για την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (25/8, 21:30) , στην οποία ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε τον Στράτο Σβάρνα.

Με τον Μάριο Οικονόμου τιμωρημένο για μια αγωνιστική και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακόμα ανέτοιμο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε τον Στράτο Σβάρνα για την αποστολή της Σαββατιάτικης (25/8, 21:30) αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Πάντως ο Ουκρανός στόπερ μπήκε για πρώτη φορά την Παρασκευή (24/8) στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη, μπορεί να "φλερτάρει" με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Κατά τα άλλα, εκτός αποστολής από το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν οι τραυματίες Λούκας Μπογέ και Χρήστος Αλμπάνης, αλλά και οι Ερίκ Μοράν κι Αστρίτ Αϊντάρεβιτς που πλέον δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΣ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Πόνσε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ