Με στόχο το μάξιμουμ σε έσοδα στην ΑΕΚ

Κυκλοφορούν την Τετάρτη (22/11) τα εισιτήρια για το ματς της ΑΕΚ με τον Πλατανιά, με μια σειρά από καινοτομίες, προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα για τους πλημμυροπαθείς

Η αλήθεια είναι πως για όλους στην ΑΕΚ, από την διοίκηση με τον κόσμο, ο μεγάλος στόχος για το ματς της Δευτέρας (27/11) με τον Πλατανιά, πλην της νίκης, είναι να προκύψουν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα από τα εισιτήρια. Και αυτό διότι όλα θα διατεθούν για τους πλημμυροπαθείς.

Ήδη από χθες έχετε διαβάσει στο Sport24 για την τεράστια ανταπόκριση που ήδη έχουν δείξει οι οπαδοί της Ένωσης, για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Γι αυτό και η ΑΕΚ θα θέσει την Τετάρτη (22/11) σε κυκλοφορία, τα εισιτήρια του ματς. Και θα υπάρξουν ορισμένες καινοτομίες, προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα.

 

Η γενική είσοδος θα είναι στα 5 ευρώ. Όμως υπάρχει η σκέψη στην θύρα 29 και την VIP, να υπάρξει ακριβότερη τιμή, προκειμένου κάποιος που έχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση, να προσφέρει περισσότερα. Δεν θα ισχύσει η κάρτα φίλου ΑΕΚ για το παιχνίδι, ενώ το πιθανότερο είναι πως δεν θα ισχύσουν καν τα εισιτήρια διαρκείας.

Επίσης έχουν γίνει επαφές μ’ όλους τους ιδιώτες που εμπλέκονται με την διαδικασία διοργάνωσης του παιχνιδιού, προκειμένου να μειωθεί το κόστος και να αυξηθεί το ποσό που θα πάει στους πλημμυροπαθείς. Ενώ έχουν σταλεί και επιστολές σ’ όλους τους χορηγούς της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί τρόπος να συνεισφέρουν.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24