ΑΕΚ

Με Σιμόες "10άρι" σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η "Gazzetta dello Sport" παρουσίασε την πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Μίλαν, τοποθετώντας τον Αντρέ Σιμόες σε ρόλο... επιτελικού μέσου.

Η ΑΕΚ αποτελεί έναν... γρίφο για τους Ιταλούς δημοσιογράφους, αφού δεν υπάρχει καθημερινή τριβή με την ομάδα, με συνέπεια να υποπέσουν σε κάποια μικρά λαθάκια σε ό,τι αφορά στην πιθανή ενδεκάδα για τον αγώνα με τη Μίλαν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ: ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΟΝΑΣ

Συγκεκριμένα, η "Gazzetta dello Sport" παρουσιάζει ως πιθανό σύστημα της Ένωσης το 4-3-3, με τους Πέτρο Μάνταλο, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο άκρα, τον Μάρκο Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης και τον Αντρέ Σιμόες σε ρόλο... δεκαριού. Ο Πορτογάλος μέσος δεν φημίζεται για το δημιουργικό κομμάτι, επομένως κάτι τέτοιο φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο.

Από εκεί και πέρα, οι Ιταλοί θεωρούν πως ο Γιάκομπ Γιόχανσον θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Όγκνιεν Βράνιες στο κέντρο της άμυνας, με τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς να παίρνει φανέλα βασικού στο πλευρό του Κώστα Γαλανόπουλου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η χρησιμοποίηση και των τεσσάρων μέσων που έχει στη διάθεσή του ο Μανόλο Χιμένεθ, απ' την αρχή του αγώνα, θεωρείται ένα "τραβηγμένο" σενάριο.

Όσον αφορά στην πιθανή ενδεκάδα της Μίλαν, αποτελείται απ' τους: Τζ. Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Μπονούτσι, Ροντρίγκεθ, Μποναβεντούρα, Λοκατέλι, Σούσο, Τσαλχάνογλου, Αντρέ Σίλβα και Κουτρόνε.

Ιδού τι γράφει η "Gazzetta dello Sport":

Με Σιμόες "10άρι" σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ