ΑΕΚ

Με πέντε απουσίες στα Χανιά η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΒΡΑΝΙΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΒΡΑΝΙΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ "πετάει" για τα Χανιά για το αυριανό (15/4) ματς με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, με πέντε απουσίες. Αναλυτικά η αποστολή της Ένωσης.

Μπορεί σχεδόν όλες οι απουσίες να ήταν γνωστές εδώ και μέρες. Όμως το απουσιολόγιο του Μανόλο Χιμένεθ για το αυριανό (15/4) ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά, είναι μακρύ.

Ο Μάρκο Λιβάγια και ο Όγκνιεν Βράνιες είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Βόσνιος είναι και τραυματίας. Όπως επίσης τραυματίας είναι και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Ούρος Τσόσιτς, ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμοι για να επιστρέψουν στην αγωνιστική.

Πάντως στις επιλογές του Χιμένεθ επέστρεψαν και ο Μοράν και ο Τζανετόπουλος. Η αποστολή της ΑΕΚ θα «πετάξει» στις 5 το απόγευμα για τα Χανιά. Με τους οπαδούς της Ένωσης να ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μοράν, Κονέ, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ