ΑΕΚ

Με πατερίτσες στη Λεωφόρο ο Μάνταλος: "Το ρεπό είναι η χειρότερη ημέρα μου"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος βρέθηκε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" δίπλα στους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Γιατί θεωρεί το ρεπό ως τη "χειρότερη ημέρα του", τι είπε για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ 2018.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και μπορεί ο Πέτρος Μάνταλος να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί (ρήξη χιαστού), αλλά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το "Απόστολος Νικολαΐδης". Έστω και με πατερίτσες βρέθηκε στη Λεωφόρο για να στηρίξει την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Άλλωστε, όπως εξήγησε στη NOVΑ και την εκπομπή "Η ώρα των πρωταθλητών" η χειρότερη ημέρα σε αυτή την περίοδο αποθεραπείας είναι τα ρεπό που δίνει στους "κιτρινόμαυρους" ο Μανόλο Χιμένεθ. Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι τον πείραξαν οι αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών του Πανιωνίου κατά την αντικατάστασή του λόγω του σοβαρού τραυματισμού.

"Είμαι καλύτερα. Σίγουρα όταν περνάς χειρουργείο οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες. Είχα πόνο, μέρα με τη μέρα είμαι όλο και καλύτερα. Τη μέρα που βγήκα από το χειρουργείο το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τον κ. Καρβουνίδη και μου είπε να πάω στα Σπάτα. Και την επόμενη ημέρα πήγα στα Σπάτα και ξεκίνησα δουλειά, όχι στο εγχειρισμένο πόδι. Στο πρώτο χειρουργείο είχα πάει σχετικά καλά. Πλέον ξέρω το δρόμο. Θα κάνω όσα έκανα και στο πρώτο χειρουργείο για να επανέλθω στο 100%. Εύχομαι να είναι το τελευταίο. Όχι μόνο για την ομάδα μας, αλλά για όλους τους ποδοσφαιριστές. Το παν είναι η υγεία".

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για το γεγονός ότι μερίδα των οπαδών του Πανιωνίου τον έβριζε κατά την αντικατάστασή του: "Η ΑΕΚ με τον Πανιώνιο δεν έχουν καλές σχέσεις. Το ξέρουμε. Με πείραξε και αντέδρασα γιατί ο κόσμος έβλεπε ότι υπήρχε κάτι σοβαρό. Με πείραξε αρκετά. Υπήρχαν βέβαια και άτομα από πίσω που χειροκροτούσαν".

Για τη χειρότερη ημέρα του αυτή την περίοδο: "Προσωπικά το να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα ειλικρινά παίρνω δύναμη. Το να κάθομαι στο σπίτι είναι το χειρότερο. Η χειρότερη μέρα που είχα μετά το χειρουργείο ήταν όταν είχαμε ρεπό!"

Για τον τραυματισμό του: "Νικήσαμε σε εκείνο το ματς και μετά έβλεπαν εμένα να πιάνω το πόδι μου και να τους λέω για τον χιαστό. Ήταν δύσκολη ημέρα. Ανάμεικτα συναισθήματα. Θα κοιτάξω όμως μπροστά".

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά προβλήματα, όμως αυτό που έχει δείξει, ειδικά στην έδρα του τα αφήνει όλα και εμφανίζεται πολύ καλός. Ειδικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδειξε να μην έχει κανένα πρόβλημα. Η ΑΕΚ έρχεται από δυο καλά αποτελέσματα, κερδίζοντας ΠΑΟΚ και Πανιώνιο.

Εμπιστοσύνη υπάρχει από τους πάντες. Κλειδί δε νομίζω ότι υπάρχει. Η ΑΕΚ αποτελείται από το σύνολο. Αν βρεθούν τα παιδιά σε καλή βραδιά μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς. Το πιστεύω. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο κ. Χιμένεθ το πρώτο πράγμα που ζητούσε ήταν το μηδέν στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με ποιότητα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και τη ζημιά. Παίζει με τον κόσμο του δίπλα, θέλει προσοχή".

Για τη συμπαράσταση που λαμβάνει από τον κόσμο: "Είναι η συνέχεια γι’ αυτό που είπαμε στο γήπεδο του Πανιωνίου. Διάβαζα συνέχεια το όνομά του, μηνύματα. Τους ευχαριστώ όλους. Στον προσωπικό μου λογαριασμό στα social έλαβα πολλά μηνύματα από φιλάθλους άλλων ομάδων. Δεν το περίμενα, αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει. Στον μεγαλύτερο μέρος του".

Για την Εθνική Ελλάδας: "Σε 90 λεπτά διαλύσαμε κόπους δυο χρόνων. Πριν τα προκριματικά η ομάδα ήταν σε κακή κατάσταση. Άπαντες έβαλαν το χέρι τους για να ανέβουμε. Και σε ένα 90λεπτο σχεδόν τα διαλύσαμε όλα. Η Εθνική όμως μπορεί να γυρίσει στα παλιά θετικά αποτελέσματα και να δώσει πάλι χαρά στους Έλληνες. Είμαστε όμως στεναχωρημένοι που δεν περάσαμε στη Ρωσία"..

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ