ΑΕΚ

Με οπαδούς της ΑΕΚ στο Μιλάνο ο Τσιρίλο

Με οπαδούς της ΑΕΚ στο Μιλάνο ο Τσιρίλο
EUROKINISSI

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, βρίσκεται στο Μιλάνο για το ματς με τη Μίλαν και μόλις οι "κιτρινόμαυροι" οπαδοί αντιλήφθηκαν την παρουσία του, τον περικύκλωσαν για μια φωτογραφία. (photo)

Ξέρει από πρώτο χέρι πώς είναι να παίζεις με τη Μίλαν. Άλλωστε, Ιταλός είναι και φόρεσε τις φανέλες πολλών ομάδων της Serie A. Αλλά, αντιμετώπισε τους "ροσονέρι" και με τη φανέλα της ΑΕΚ το 2006 για τη φάση των ομίλων του Champions League κι ανέλυσε τη σημερινή αναμέτρηση για λογαριασμό του Sport24.gr.

O Μπρούνο Τσιρίλο, ως ατζέντης από τη στιγμή που έχει αποσυρθεί από τη δράση, έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και βρέθηκε στην πατρίδα του για να δει από κοντά την αναμέτρηση των "κιτρινόμαυρων" με τους "ροσονέρι" για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μάλιστα, μόλις οι οπαδοί της Ένωσης αντιλήφθηκαν την παρουσία του, τον περικύκλωσαν και ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Φυσικά, ο Ιταλός δεν τους χάλασε το χατήρι.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, συνοδεύοντάς την από τη λεζάντα: "Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά".

Με οπαδούς της ΑΕΚ στο Μιλάνο ο Τσιρίλο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ