ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με οπαδούς η ΑΕΚ στο "Γεντί Κουλέ"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ, οπαδοί EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ απάντησε θετικά στο αίτημα της ΑΕΚ κι έτσι η Ένωση θα έχει την υποστήριξη φιλάθλων της στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League (29/9, 20:30).

ΟΦΗ κι ΑΕΚ κοντράρονται στο Ηράκλειο (29/9, 20:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα της Κρήτης απάντησε σχετικά το αίτημα της Ένωσης κι έτσι οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν την υποστήριξη φιλάθλων τους στο "Γεντί Κουλέ".

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε συμβεί και με τον ΠΑΟΚ, για την τρίτη αγωνιστική της Super League, όταν οπαδοί του "Δικεφάλου του Βορρά" μετέβησαν στο Ηράκλειο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Στη σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή (21/9) για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ που θα γίνει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου (8.30μμ) στο Γεντί Κουλέ, η ομάδα της ΑΕΚ αιτήθηκε εισιτήρια, προκειμένου να φιλοξενηθούν μεμονωμένοι φίλαθλοι της, από την Κρήτη. Ο ΟΦΗ απάντησε θετικά, με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας, σε ότι αφορά τη διάθεση της θύρας 6, για τις ανάγκες των μεμονωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ, από το νησί.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκε εκπρόσωπος της ΑΕΚ, εκπρόσωποι της αστυνομίας, ενώ την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκπροσώπησαν η Θεανώ Ρασούλη και ο Κώστας Ζερβάκης. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία τα μέτρα τάξης του αγώνα, θα είναι αυστηρά και παρακαλούνται οι φίλαθλοι να είναι πολύ νωρίτερα από τη σέντρα του αγώνα στο γήπεδο, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ