ΑΕΚ

Με Μελισσανίδη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Μελισσανίδης EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έκανε την τελευταία προπόνηση πριν από τον τελικό, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.

Όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Μανόλο Χιμένεθ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό, στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" πάτησαν το χορτάρι του Πανθεσσαλικού και έκαναν την τελευταία τους προπόνηση, υπό το βλέμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Με Μελισσανίδη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΑΕΚ

Περίπου ένα τέταρτο μετά την έναρξη μπήκε στο γήπεδο ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς ήταν στο ξενοδοχείο της ομάδας στον Βόλο από νωρίς και περίμενε μέχρι να ολοκληρωθεί η προπόνηση για να αποχωρήσει.

Στην τελευταία προπόνηση επιβεβαιώθηκε πως ο Χρήστος Αραβίδης έχει ταξιδέψει στον Βόλο μόνο για να βοηθήσει στην ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας, καθώς είναι δεδομένο πως δεν είναι έτοιμος ούτε για τον πάγκο.

Και σήμερα (5/5) ο "Άραβας" ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο μόνο. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι "κιτρινόμαυροι" είναι πανέτοιμοι, με τον Χιμένεθ να δουλεύει σε κομμάτια τακτικής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ