ΑΕΚ

Με Μανωλά κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Με Μανωλά κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ
Μανωλάς INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μανωλάς άφησε να εννοηθεί πως αυτός θα κάθεται στον πάγκο της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τι είπε μετά τη νίκη σε βάρος της Ξάνθης για το κύπελλο.

Την ώρα που ο Γκουστάβο Πογέτ παρακολουθούσε από την τηλεόραση την ΑΕΚ λίγες πριν κάνει την τελική κουβέντα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Στέλιος Μανωλάς ως υπηρεσιακός προπονητής έπαιρνε μια σημαντική νίκη στην Ξάνθη.

Σημαντική καθώς ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το κύπελλο ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Ενώ παράλληλα προανήγγειλε ουσιαστικά πως θα καθίσει στον πάγκο της Ένωσης και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά είπε: " Το κύπελλο είναι μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει να κατακτήσουμε. Παίξαμε με μια οργανωμένη ομάδα, είχαμε και δυο απουσίες και στο διάστημα που ήμασταν καλύτεροι πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δευτερο. Στο τέλος ήταν η Ξάνθη που είχε δυο ευκαιρίες. Πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκο".

Κατέληξε λέγοντας : "Πρέπει να γίνει μια προεργασία για το συγκεκριμένο ματς. Να γίνει ανάλυση του αντιπάλου. Ο νέος προπονητής ακόμα δεν έχει πιάσει δουλειά. Οπότε συνεχίζουμε έτσι και πάμε για το παιχνίδι στην Λεωφόρο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ