ΑΕΚ

Με Μάνταλο κόντρα στη Σέλτικ

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τη Σέλτικ (14/08, 21:00), με τον Πέτρο Μάνταλο να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών".

Κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τη Σέλτικ (14/08, 21:00) βρίσκεται ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της Ένωσης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε σε χρόνο dt και τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το αυριανό ματς.

Στην τελευταία προπόνηση, ο αρχηγός της ΑΕΚ ανέβασε στροφές, έβγαλε μέρος του προγράμματος και έδειξε πως έχει ξεπεράσει την ελαφριά θλάση η οποία τον ταλαιπώρησε. Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς ο Μάνταλος προέρχεται από τραυματισμό και έχασε προπονήσεις.

Όμως, πλέον με τον αρχηγό της ΑΕΚ, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Κατά τα άλλα, ο Έλντερ Λόπες είναι κανονικά στην αποστολή, παρότι είχε κάποιες ελαφριές ενοχλήσεις, ενώ έμειναν εκτός οι τραυματίες Λούκας Μπογέ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Γιώργος Γιαννούτσος, ο τιμωρημένος Κώστας Γαλανόπουλος αλλά και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς που πλέον δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σιμόες, Μοράν, Αλέφ, Μάνταλο, Μπακασέτα, Αλμπάνη, Κλωναρίδη, Λιβάγια, Γιακουμάκη, Πόνσε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ