ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μάνταλο και Πόνσε η ΑΕΚ στη Ριζούπολη

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Πέτρο Μάνταλο, τον Έσε Πόνσε αλλά και τον Άλεφ ξανά στην αποστολή πηγαίνει η ΑΕΚ στο σαββατιάτικο (20/10, 19:00) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Από τη στιγμή που τόσο ο Έσε Πόνσε όσο και ο Πέτρος Μάνταλος μπήκαν ξανά από την αρχή της εβδομάδας σε κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης, ήταν δεδομένο πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τους έπαιρνε και στην αποστολή για το αυριανό (20/10, 19:00) παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ενδεχομένως να μην ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα, καθώς δεν έχουν προλάβει να βάλουν στα πόδια τους πολλές προπονήσεις. Όμως στην αποστολή είναι κανονικά. Το ίδιο και ο Άλεφ, όπως φυσικά και ο Μπογέ.

Αντίθετα έμεινε εκτός ο Μάριος Οικονόμου, παρά το γεγονός πως στη σημερινή (19/10) προπόνηση, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ωστόσο με μόλις μια ημέρα δουλειάς σε κανονικούς ρυθμούς, ο διεθνής στόπερ δεν ήταν ακόμα έτοιμος για να παίξει στο αυριανό ματς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ, από την οποία ο Ουζουνίδης θα "κόψει" δυο παίκτες πριν την σέντρα: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ