ΑΕΚ

Μέσα Μάνταλος, Γαλανόπουλος για Πανιώνιο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (17/05, 18:15), στην οποία συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Πέτρος Μάνταλος και Κώστας Γαλανόπουλος που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Μέσα κι οι Βάργκας, Ροντρίγκες.

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει με νίκες στα playoffs, ύστερα απ' το σημαντικό διπλό στην έδρα του ΠΑΟΚ για να παραμείνει σε θέση οδηγού. Οι "κιτρινόμαυροι" υποδέχονται την Τετάρτη (17/05, 18:15) τον -πάντα επικίνδυνο- Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και θέλουν να κάνουν το 2Χ2 στο μίνι πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της σημερινής (16/05) προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή για τον αγώνα με τους "κυανέρυθρους", στην οποία συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Πέτρος Μάνταλος και Κώστας Γαλανόπουλος που φαίνεται πως ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Χρήστος Αραβίδης που ακολουθεί θεραπεία, καθώς έχει υποστεί θλάση.

Κανονικά, μεταξύ των "εκλεκτών" του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται κι οι Ρόναλντ Βάργκας, Πατίτο Ροντρίγκες που είχαν αποκλειστεί απ' το ματς με τον ΠΑΟΚ για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Βάργκας Μάνταλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ