ΑΕΚ

Με Λόπες η αποστολή της ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Έλντερ Λόπες προπονήθηκε και έκανε την έκπληξη μπαίνοντας στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής (24/9 - 20.30) με τον Ολυμπιακό. Εκτός οι Άρνορ Τρίστασον, Βινίσιους ντε Φρέιτας κι ο ανέτοιμος Παναγιώτης Κονέ.

Μπορεί μέχρι και χθες (22/9) ο Έλντερ Λόπες να είχε ακόμα ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι να έδειχναν να εξανεμίζονται. Όμως ο Πορτογάλος μπακ στη σημερινή (23/9) τελευταία προπόνηση, έκανε την ανατροπή.

Έδειξε σε καλύτερη κατάσταση, προπονήθηκε και έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε τον Λόπες καταρχήν στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό. Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει πως ο Πορτογάλος μπακ θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, καθώς έχει χάσει προπονήσεις.

Ωστόσο έχει την σημασία του το γεγονός, πως κατάφερε να μπει στην αποστολή. Κατά τα άλλα, ο Χιμένεθ άφησε εκτός τους ανέτοιμους ακόμα και Παναγιώτη Κονέ και Βασίλη Λαμπρόπουλο, τους τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Γιώργο Γιακουμάκη, αλλά και τους Βινίσιους ντε Φρέιτας και Άρνορ Τρίστασον για λόγους τακτικής. Βεβαίως ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές. Κάτι που σημαίνει πως την τελευταία στιγμή, θα χρειαστεί να "κόψει" δυο παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσόσιτς, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Λόπες, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Πατίτο, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, Λιβάγια, Κλωναρίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ