ΑΕΚ

Με Λόπες η ΑΕΚ κόντρα στη Βίντι

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τον Έλντερ Λόπες στην αποστολή, θα ταξιδέψει αύριο Τρίτη (21/08) η ΑΕΚ στη Βουδαπέστη για το παιχνίδι της Τετάρτης (22/08) με τη Βίντι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης "έκοψε" τον Ερίκ Μοράν.

Μ’ ένα πρόβλημα λιγότερο και μια επιλογή περισσότερη για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θα ταξιδέψει αύριο Τρίτη (21/8) η ΑΕΚ στην Βουδαπέστη, για το πρώτο ματς με την Βίντι την Τετάρτη (22/8, 22.00). Ο Έλντερ Λόπες προπονήθηκε κανονικά και σήμερα (20/8) και έδειξε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός από την ρεβάνς με την Σέλτικ.

Για αρχή ο Ουζουνίδης συμπεριέλαβε τον Πορτογάλο μπακ στην αποστολή για την Βουδαπέστη και θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα. Φυσικά στην Ουγγαρία ταξιδεύει κανονικά και ο Πέτρος Μάνταλος. Αντίθετα στην Αθήνα θα μείνουν οι τραυματίες Λούκας Μπογέ και Χρήστος Αλμπάνης, ο ανέτοιμος Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αλλά και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς που πλέον δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ουζουνίδη. Επίσης ο Ουζουνίδης αφήνει στην Αθήνα και τον Έρικ Μοράν. Κάτι που φανερώνει τις σκέψεις του τεχνικού της Ένωσης και για τον Ισπανό χαφ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το πρώτο ματς με την Βίντι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Γιαννούτσος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ